Tjenester

Tjenester

Vi betjener de fleste oppdrag innenfor segmentet «uteliv». Vi leverer ordensvakter til tilnærmet alle utesteder: eksempelvis barer, pub’er, nattklubber/diskotek, og små eller store caféer og utesteder. Vi kan hjelpe deg med dørvakt, dressvakt, dørvert med mer.

Ordensvakten er utestedets ansikt utad, og representerer ledelse og ansatte ved å utføre et godt arbeid innen sikkerhet. Våre ordensvakter er erfarne, voksne og selvsagt veldig serviceinnstilte med et smil på lager.

Ordensvakter fra Personellsikring er dyktige og erfarne, med en profesjonell tilnærming til arbeidsoppgavene. Våre vakter kjenner utelivet i Oslo veldig godt!

  • Alle våre vakter er godkjente av politidirektoratet i forhold til lov om vaktvirksomhet. Les mer om dette her
  • Uniformering – Vi bruker alltid godkjente uniformer som er brandet med Personellsikring AS sin logo og navn. Du skal se at vekterne kommer fra vårt firma.
  • Vi har voksne, meget serviceinnstilte og erfarne vakter. Dette er selvsagt en stor trygghet for deg og ditt oppdrag. Vi kommer alltid med et smil, og vi drar alltid med et smil. Dette er et stort hovedfokus i vårt firma.
  • Vi legger stor vekt på stabilitet hos våre kunder. Dette er viktig for både kunden og oss som firma. Det skal være gjenkjennelige vektere som kan systemet til kundene våre. Å være på fornavn, ser vi bare på som svært positivt i kundeforholdet.
  • Vi stiller alltid på kort varsel. Trenger du rask hjelp med et oppdrag så kontakt oss på tlf, og vi vil stille opp så raskt som overhodet mulig.
  • Våre vakter kjenner utelivet i Oslo godt!
  • Våre vakter har stor kjennskap til uønskede miljøer i hovedstaden.
  • Våre vakter har også tilleggskurs som konflikthåndteringskurs og Saluttkurs
  • Vi har en fin blanding av kvinner og menn.
  • Vi er et flerkulturelt selskap med stort mangfold.

Foruten å være tilstede for gjesters sikkerhet har ordensvakter blant annet ansvar for:

– Bistå ved evakuering/ rømming ved brann
– Vert for gjester
– Holde ro og orden
– Kontrolloppgaver
– Konflikthåndtering
– Yte nødvendig førstehjelp
– Forebygge kriminelle handlinger
– Avvise uønskede personer
– Rapportere eventuelle avvik
– Ordensvakter utfører videre sikkerhetstjenester innenfor kundens avgrensede område (utested) og utfører tjenester iht. fastlagt instruks.

Personell sikring logo

Trenger du ordensvakt i Oslo?

Personellsikring AS

– Vi stiller på kort varsel, og har serviceinnstilte og voksne erfarne vakter. Våre vakter kjenner utelivet i Oslo godt! Kontakt oss for et godt uforpliktende tilbud!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle