Tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger fra fornøyde kunder

Flere tilbakemeldinger blir lagt til fortløpende

2

Raadhuset Bar

Når du jobber med uteliv, er det noen ting som trengs for å gjøre det til en suksess, og en av disse tingene er trygghet. De ansvarlige for det på Raadhuset Bar er Personellsikring, og de gjør en fantastisk jobb. De har aldri skuffet meg, og jeg kan alltid være sikker på at stedet er trygt når de er på jobb. I tillegg til å være veldig profesjonelle, flinke til å kommunisere både med gjester og ansatte, så er de en gjeng av morsomme gutter, og det er bare en glede å jobbe med dem! 

Kamil Kopczynski, Daglig leder, Raadhuset Bar

telegrafen-oslo-2

Telegrafen Oslo

Proffe, pliktoppfyllende, og servicemindede.

Personellsikring har utvist stor fleksibilitet og profesjonalitet gjennom vårt forhold. Alle våre vakter, som er håndplukket av daglig leder og vår vaktleder, er i tillegg veldig servicemindede og bidrar alltid på alle måter de kan i alle situasjoner, også utenfor det man ser på som tradisjonelle vekteroppgaver.

Stig Stedje, Daglig Leder, Telegrafen Oslo

2

The Wild Rover

Vi på The Wild Rover er strålende fornøyde med Personellsikring som vektere hos oss. De er ekstremt flinke til å kommunisere, og flinke til å ha en bra dialog gjennom kvelden. Utfører jobben sin på en strålende måte, og er alltid smilende og flinke med gjestene som er på stedet. 

Erik Myhre, Barsjef, The Wild Rover

Tilbakmeldinger fra kunder - Bilde fra Uvisst Bar i Oslo

Uvisst bar

«Uvisst Bar byttet fra et stort og kjent vekterselskap til Personellsikring for omtrent ett år siden. Erfaringen med å bytte til Personellsikring har vært utelukkende positiv. Med den tidligere leverandøren opplevde vi stadig å ha problemer med overstadig berusede gjester, at gjester under 20 slapp inn i lokalet og at det var generelt dårlig kontroll i lokalet. Dette kom hovedsakelig som følge av at det tidligere vekterselskapet sendte oss uerfarne vektere som sjeldent eller aldri hadde arbeidet hos oss tidligere. Hverken vi som bareiere, skjenkekontrollen eller politiet var fornøyd med hvordan vaktholdet ble løst med denne leverandøren.
Alt til det bedre

Etter vi byttet til Personellsikring har situasjonen på Uvisst endret seg dramatisk til det bedre. Da vi innledet kundeforholdet utarbeidet Daglig leder Jørn Indseth sammen med oss en plan for hvordan vaktholdet kunne forbedres, og han tok seg personlig tiden og bryet med å bli med i et møte hvor vi presenterte denne planen for næringsetaten og politiet. Jørn har i tillegg ved flere anledninger levert vektere på svært kort tid når situasjoner utenom det vanlige har krevd det. Denne typen personlig service fra Jørn har vært gjennomgående i hele kundeforholdet vårt med Personellsikring.

Kundeservice utenom det vanlige

Foruten om strålende kundeservice leverer Personellsikring svært gode vektertjenester. Med Personellsikring får vi utelukkende vektere med erfaring fra vekteryrket generelt, og fra Uvisst spesielt. Vekterne er hyggelige med de ansatte og kundene, oppfører seg profesjonelt og har alltid god kontroll på lokalet. Etter at vi byttet til Personellsikring har vi utelukkende fått positive tilbakemeldinger fra både kunder, ansatte, næringsetaten og politiet. Vi er derfor strålende fornøyde med produktet Personellsikring leverer.

Enkelhet og profesjonalitet

Som selskap er Personellsikring enkle og rett frem å ha med å gjøre.

Kommunikasjonen mellom oss oppleves som god og dialogen er alltid pågående i forhold til tilbakemeldinger og mulige forbedringer.

Prismessig oppleves Personellsikring som svært konkurransedyktige.»

Erik Varhaug, Styreleder i Uvisst Bar 

Blå Oslo

«Vi på Blå er veldig fornøyde med tjenesten Personellsikring leverer. Ordensvaktene er serviceinnstilte, tålmodige og hyggelige ovenfor både gjester og ansatte på Blå.

Daglig leder Jørn Indseth er lett å få tak i, og leverer alltid ordensvakter på kort varsel om det er behov for det.  Kommunikasjonen er veldig bra mellom partene.

Personellsikring er også meget konkurransedyktige på pris.

Jeg vil absolutt anbefale Personellsikring.»

Nils B Sandegren, General Manager – Blå

Krutt Gastropub

Krutt Gastropub

«Krutt Gastropub har samarbeidet med Personellsikring siden vi åpnet dørene i oktober 2020. Vi opplever samarbeidet som meget velfungerende av flere grunner; Personellsikring er en svært fleksibel organisasjon som snur seg rundt på kort tid og som tilpasser seg sine kunders behov. Krutt er så heldige å ha en fast, profesjonell vekter i døren – noe som gir kontinuitet og trivsel blant både gjester og ansatte. Vår vekter skjønner at han er gjestens første inntrykk av Krutt og opptrer som en hyggelig vert i døren og håndterer alle situasjoner svært profesjonelt. Når vi inngikk avtalen med Personellsikring, stod daglig leder Jørn Indseth de første vaktene selv for å sammen med oss sette rammeverket for en fungerende avtale. Det er kort vei til en god samtale med ledelsen – noe vi setter stor pris på. Vi ser på Personellsikring som en profesjonell og langsiktig partner i arbeidet med å skape gode opplevelser for våre gjester.

Martin Ringlander, eier og daglig leder, Krutt Gastropub

Skjermbilde 2021-05-03 kl. 12.19.42

Kiosken Bar

«Bra og seriøst selskap! Vi i Kiosken Bar har brukt vakttjenester fra Personellsikring siden sommeren 2016 og er kjempefornøyde. Bra personale og bra service, passer virkelig på kundens behov. Godt samarbeid med god og rask kommunikasjon.»

Robbin Sandin, Daglig Leder, Kiosken Bar

Skjermbilde 2021-05-03 kl. 12.21.52

Tukthuset Mat & Drikke

«Personellsikring er seriøse, flinke og imøtekommer både stedets og kundenes krav.

Vi i Tukthuset Mat & Drikke opplever vaktene som voksne, drevne og med gode sosiale egenskaper.

De har mye erfaring og kjenner utelivet godt.

Daglig leder Jørn Indseth er en flink leder som er opptatt av god kommunikasjon med kundene.

Vi er fornøyde med Personellsikring!»

Paulo Letelier, Partner, Tukthuset Mat og Drikke

Bilde av Jams Ski - Tilbakemeldinger fra kunder - Personellsikring

Jams Ski

Jams Restaurantdrift AS har brukt Personellsikring som ordensvaktleverandør i flere år, og er veldig fornøyd med arbeidet de gjør.

Det som gjør Personellsikring til en god samarbeidspartner og veldig profesjonelle, er blant annet daglig leder Jørn Indseth.

For oss er deres fleksibilitet og profesjonalitet, som deres vektere alltid yter, en service ovenfor våre kunder som er upåklagelig.

Vi takker for god service og pålitelige mennesker.

Ass. Daglig leder, Faruk Çelik, Jams Restaurantdrift AS

Tilbakemeldinger - Bilde av Vålerenga Vertshus med "Alt blir Bra" skilt

Vålerenga Vertshus

«Vi er veldig fornøyde med ordensvakttjenesten levert av Personellsikring. Ordensvaktene er høflige, tålmodige og veldig hyggelige ovenfor både gjester og ansatte.»

Mona Skogen, Daglig Leder, Vålerenga Vertshus

Skjermbilde 2021-05-03 kl. 12.25.09

Naboens Pub

«Vi har valgt Personellsikring som vårt vaktselskap. Dette har vi blitt anbefalt av utelivsbransjen som bruker disse tjenestene. Personellsikring er alltid presise med sine vakter, og de følger opp sine kunder. Vi har alltid vakter hos oss som er tilpasset vårt behov.

Daglig leder Jørn Indseth er alltid løsningsorientert, positiv og fleksibel. Noe som gjør at vi føler oss veldig ivaretatt. Dette selskapet kan anbefales på det sterkeste.»

Guro Trygsland, Daglig Leder, Naboens Pub

Stup AS

«Vi på Stup er veldig fornøyd med tjenestene Personellsikring leverer. Vaktene er profesjonelle, pålitelige og serviceinnstilte – og har en tilstedeværelse i lokalene som sikrer trivsel for både gjester og ansatte.

Personellsikring er også gode på kommunikasjon både før og etter vi har benyttet oss av deres tjenester»

Karoline Thorsrud, Driftskoordinator Stup AS

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle