Om oss

Om oss i Personellsikring AS

Personellsikring AS ble startet 1.august 2019 med ordensvakttjenester som satsningsområde.

Selskapet kan tilby alt innen vakthold for små og store bedrifter, og private kunder i Oslo-området. Kompetansen vår er særdeles god innenfor ordensvakthold. Personellsikring er et selskap med erfaring utover den ordinære oppgaven innen sikkerhet, og vi leverer tjenester som er tilpasset våre kunder. Helt fra starten har vi villet satse på å gi en mer personlig tjeneste. Personellsikring har ledere og ordensvakter med over 20 års erfaring fra bransjen.

I dag har Personellsikring ca. 110 ansatte. Personellsikring har ledere og ansatte som har lang og bred erfaring – vi jobber blant annet tett med City Security og Pro Sec som vi også deler lokaler med på Ryen i Oslo. I tillegg til rene ordensvakttjenester kan vi også levere – med våre samarbeidspartnere – vektertjenester, kurs, alarmmontering, samband og en rekke andre tjenester.

Vi i Personellsikring gleder oss til å ta fatt på nye oppdrag – så ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Bilde av vekter på utested i Oslo - Ordensvakt fra Personellsikring AS - Om oss
33
personellsikring-ordensvakt-vakt-dorvakt-vakthold-vekter-uteliv-sikkerhet-dorvert-vert-dressvakt-oslo-8
personellsikring-ordensvakt-vakt-dorvakt-vakthold-vekter-uteliv-sikkerhet-dorvert-vert-dressvakt-oslo-4

Trenger du ordensvakt i Oslo?

Personellsikring AS

– Vi stiller på kort varsel, og har serviceinnstilte og voksne erfarne vakter. Våre vakter kjenner utelivet i Oslo godt! Kontakt oss for et godt uforpliktende tilbud!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle