Jobbe hos oss

Ledig stilling

Serviceinnstilte ordensvakter søkes til utesteder i Oslo.

Les mer her

 

Om Personellsikring

I dag har Personellsikring – med vel over ca. 110 ansatte – vakthold for en rekke populære utesteder i Oslo og omegn. Personellsikring har ledere og ansatte som har lang og bred erfaring innen ordensvakthold – vi jobber blant annet tett med City Security og Pro Sec som vi også deler lokaler med på Ryen i Oslo. I tillegg til ordensvakthold kan vi også levere – med våre samarbeidspartnere – rene vektertjenester, kurs, alarmmontering, samband og en rekke andre tjenester.

 

Jobbe hos oss

En karriere hos Personellsikring er mer enn bare en jobb. Hos oss lar vi deg få utfordringer og vokse, og hele tiden vite at du har erfarne ordensvakter ved siden av deg og over deg. Vi er et «lite» selskap, men vi skal vokse og det skal vi gjøre sammen. Hos oss kan du bli en del av over 110 ansatte.

Vi jobber med god kultur i selskapet og søker flere kvinner for å få en balanse hos oss. Er du kvinne og ønsker en spennende jobb der du får gode kolleger. Send e-post til post@personellsikring.no for å få mer informasjon.

 

Hvem søker vi?

Personellsikring er i Oslo en utfordrer til de større vaktselskapene og det er nettopp deg som ansatt som gjør det mulig. Uten gode mennesker og flinke vaktlag blir vi heller ikke bedre. Vil du være med, bidra i en «liten» og «stor» organisasjon, utvikle oss og deg selv, jobbe i krevende stillinger og med flinke folk? Vil du være en sentral person i å hjelpe oss å bli bedre som vaktselskap? Da vil vi absolutt snakke med deg!

Den ideelle kandidat:

  • Serviceinnstilt med ønske om å gjøre en god jobb.
  • Punktlig, ansvarsbevisst, engasjert, moden og reflektert i arbeidet
  • Ordnede forhold privat og profesjonelt

Vi ønsker:

  • Vektkurs trinn 1-2-3, eller den nye vekterutdanningen.
  • Interesse for vekteryrket
  • Tilfredsstillende vandel
  • Mulighet til å kunne arbeide fleksibelt og fast

Kun kandidater med Vekterkurs trinn 1-2-3, eller den nye vekterutdanningen vil bli vurdert.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle